В Україні завтра місцями невеликий сніг, температура від -13° вночі до +9° вдень

В Україні завтра місцями невеликий сніг, температура від -13° вночі до +9° вдень

Погода
Укрінформ
У п'ятницю, 27 січня, в Україні буде хмарно з проясненнями, без опадів, лише у Карпатах, більшості північних областей, вночі і на Хмельниччині та Вінниччині невеликий сніг, вдень на Одещині невеликі опади.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, у Карпатах, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та східних областях вночі та вранці подекуди туман. Вітер північно-східний, на півночі країни південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, у східних областях 8-13° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та в Криму 4-9° тепла.

У столичному регіоні завтра хмарно, місцями невеликий сніг. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура по Києву вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Як прогнозують в Укргідрометцентрі, 28-29 січня в Україні мінлива хмарність. На більшій частині території країни без істотних опадів; 28 січня вночі на Закарпатті, в Карпатах та на Одещині, вдень на крайньому півдні, 29 січня на південному сході та сході країни, вночі і в Карпатському регіоні – невеликий сніг та дощ. У східній частині вночі та вранці 28 січня місцями туман. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, 28 січня у південній частині, 29 січня на сході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, 28 січня у східних областях 8-12° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, 28 січня на Закарпатті, 29 січня в Криму 1-6° тепла (29 січня в Криму – до 10°).

Читайте також: Температурні «гойдалки» можуть пошкодити посіви озимих — науковець

У столиці та на Київщині 28-29 січня – мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Згідно з прогнозом, 30 січня вночі у східних, вдень у західних областях, 31 січня вночі у західних та північних областях, вдень в Україні, крім сходу, – сніг та мокрий сніг; на решті території без опадів. Температура вночі 1-7° морозу, на крайньому півдні країни 31 січня близько 0°; вдень від 2° морозу до 4° тепла, в Криму 31 січня – до 7° тепла.

У Києві та по області 30 січня без опадів; 31 січня сніг, мокрий сніг. Температура по Києву вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 2° тепла.

Читайте також: На Київщині річку Десну розблокували від крижаних заторів

Синоптики також попереджають, що 26-29 січня на ділянці Верхнього Дніпра в межах України (Чернігівський район Чернігівської області) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами уздовж Верхнього Дніпра та затоплення житлових будинків низки сіл у Чернігівському районі Чернігівської області (ІІІ рівень небезпеки – червоний).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-