В Україні завтра без опадів, температура вдень до +5°

В Україні завтра без опадів, температура вдень до +5°

Погода
Укрінформ
У четвер, 26 січня, в Україні буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Як зазначається, у більшості центральних та південних областей вночі та вранці місцями туман, вітер переважно південний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6°, у східних областях 7-12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, в Криму та на Закарпатті 0-5° тепла.

За даними синоптиків, у столичному регіоні завтра хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південний, 3-8 м/с. Температура по Києву вночі 2-4°, вдень 0-2° морозу; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: У столиці третій день поспіль фіксують температурні рекорди

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 27-28 січня в Україні мінлива хмарність, без істотних опадів, лише у Карпатах невеликий сніг, вдень 28 січня на крайньому півдні країни дощ, подекуди з мокрим снігом. У східній частині вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, 28 січня у південній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, 27 січня у східних областях 8-13° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південних областях та на Закарпатті 0-5° тепла, в Криму 6-11°.

У столиці та на Київщині 27-28 січня мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Як прогнозують синоптики, 29 січня на півдні та південному сході країни, 30 січня в західних та північних областях невеликий сніг, в Криму з дощем; на решті території переважно без опадів. Температура вночі 1-7° морозу, на крайньому півдні країни близько 0°; вдень від 2° морозу до 4° тепла, в Криму до 6° тепла.

Читайте також: У Миколаївському зоопарку рекордно рано розквітли підсніжники

У Києві та по області 29-30 січня без опадів, лише вдень 30 січня невеликий сніг.

Температура по Києву вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Український гідрометцентр також попереджає, що 25-26 січня на ділянці Верхнього Дніпра в межах України (Чернігівський район Чернігівської області) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами уздовж верхнього Дніпра та затоплення житлових будинків у деяких селах у Чернігівському районі (ІІІ рівень небезпеки – червоний).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-