На місці катастрофи гелікоптера у Броварах загасили пожежу

На місці катастрофи гелікоптера у Броварах загасили пожежу

Оновлено
Укрінформ
Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу на місті падіння гелікоптера у Броварах Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі. 

«18 січня о 08:20 у Броварах Київської області внаслідок падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі дошкільного навчального закладу з послідуючим загоранням, скління у чотирнадцятиповерховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів», - ідеться у повідомленні. 

О 09:06 пожежу в будівлі локалізували на площі 500 кв м, а о 09:28 ліквідували. 

«На борту перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи Міністерства внутрішніх справ, включно із керівництвом МВС, а також 3 члена екіпажу ДСНС. За даними ДСНС, внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини», - зазначили в ДСНС. 

Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється). До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 одиниці техніки.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події, на місці падіння гелікоптера, де зараз працюють рятувальники та правоохоронці, перебувають представники влади, зокрема міський голова Ігор Сапожко.

Також тут перебувають родичі загиблих, з ними спілкуються психологи.

Місце аварії оточене правоохоронцями, триває розбір зруйнованих конструкцій дитсадка. 

Працюють судмедексперти з Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Як повідомляв Укрінформ, у середу в Броварах на Київщині поряд із дитячим садком та житловим будинком упав гелікоптер. Унаслідок авіакатастрофи загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-