На Харківщині ексгумували тіло шестирічної дитини, загиблої від російських обстрілів

На Харківщині ексгумували тіло шестирічної дитини, загиблої від російських обстрілів

Укрінформ
У звільненому Ізюмі на Харківщині правоохоронці ексгумували тіло шестирічної дитини, загиблої від російських обстрілів

Про це повідомив у Телеграмі відділ комунікації поліції Харківщини, передає Укрінформ.

«Поліція ексгумувала тіло дитини, яка загинула внаслідок військової агресії окупантів на Харківщині. На подвір’ї свого домоволодіння 6-річний мешканець міста Ізюм потрапив під обстріл та отримав поранення, не сумісні з життям», - ідеться в повідомленні.

Зі слів батьків, дитина загинула 22 березня 2022 року. Хлопчика поховали на території домоволодіння, а 28 березня працівники похоронного бюро перепоховали його на кладовищі.

5 січня працівники Ізюмського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури провели огляд місця події та вилучили тіло хлопчика. Його направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Читайте також: На Херсонщині ексгумували тіло жінки, вбитої росіянами на власному подвір'ї

Як повідомляв Укрінформ, Ізюм піддавався масованим обстрілам і авіаударам із початку березня. 2 квітня армія рф повністю захопила місто. Загарбники не погоджували гуманітарних коридорів. Унаслідок обстрілів і ненадання меддопомоги загинули щонайменше тисяча жителів.

Місто звільнили 10 вересня в ході масштабного контрнаступу ЗСУ. Після цього правоохоронці виявили в Ізюмі шість катівень, влаштованих російськими військовими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-