В Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, вдень до 8° тепла

В Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, вдень до 8° тепла

Погода
Укрінформ
У п’ятницю, 6 січня, в Україні очікується невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. У північній частині на дорогах подекуди ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер північно-західний та північний, 7-12 м/с, вночі на заході країни, вдень у південних та центральних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень у північних та західних областях становитиме від 1° тепла до 4° морозу, на Чернігівщині та Сумщині до 7° морозу; на решті території 0-5° тепла (вдень на Закарпатті та у південній частині до 8° тепла).

У Києві та Київській області 6 січня хмарно, невеликий дощ з переходом в мокрий сніг (вдень місцями). Температура у столиці вночі та вдень 0-2° морозу; по області вночі та вдень від 1° тепла до 4° морозу.

Читайте також: У Києві три дні поспіль - температурні рекорди

В наступні два дні, 7-8 січня, синоптики прогнозують в Україні суттєве зниження температури: у північно-східних та східних областях вночі 14-19° морозу, вдень 9-14° морозу, на решті території вночі 8-13° морозу, вдень 3-8°, у південній частині вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу (на Прикарпатті, Закарпатті та півдні Одещини вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла).

Без опадів, лише 7 січня у західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській областях невеликий сніг (на дорогах ожеледиця), на Прикарпатті, Закарпатті та півдні Одещини з дощем.

Вітер північний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

У столичному регіоні 7-8 січня хмарно з проясненнями, без опадів. Температура у Києві вночі 10-12° морозу, вдень 4-6° морозу; по області вночі 8-13° морозу, вдень 3-8° морозу.

В понеділок, 9 січня, на Правобережжі місцями невеликий сніг, на заході країни вдень з дощем; на решті території без опадів; температура на Лівобережжі вночі 10-16° морозу (на сході до 21° морозу), вдень 3-9° морозу; на решті території вночі 4-10° морозу, вдень 0-5° морозу (у західних областях вночі від 3° тепла до 3° морозу, на Закарпатті 1-6° тепла, вдень 2-8° тепла).

Читайте також: У Карпатах туман і штормовий вітер

10 січня в Україні без опадів, лише вночі на крайньому заході місцями невеликий мокрий сніг, вдень у західних областях помірні опади; температура на Лівобережжі вночі 6-12° морозу (на сході до 17° морозу), вдень 2-8° морозу, на решті території вночі 1-7° морозу, вдень 0-5° морозу (у західних областях вночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла).

У Києві та області 9 січня вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг; 10 січня без опадів. Температура у столиці вночі 9 січня 6-8° морозу, 10 січня 4-6° морозу; вдень 2-4° морозу. По області вночі 9 січня 5-10° морозу, 10 січня 2-7° морозу; вдень 0-5° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-