На Херсонщині авто з подружжям підірвалося на міні

На Херсонщині авто з подружжям підірвалося на міні

Укрінформ
У Херсонській області, на польовій дорозі за с.Олександрівка, на міні підірвалося авто з подружжям, люди загинули на місці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Слідчі поліції відкрили провадження за фактом підриву на міні автомобіля з цивільними. Встановлено, що 54-річний чоловік разом з 41-річною дружиною рухались на автомобілі «Таврія» польовою дорогою за с.Олександрівка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автівка здійснила наїзд на міну, внаслідок чого водій та його пасажирка від отриманих травм загинули на місці.

Як інформують у поліції, ще дві людини загинули внаслідок підриву автомобіля на вибуховому пристрої. Це сталося за с.Мала Олександрівка Бериславського району. Зазначається, що 3 січня приблизно об 11:30 41-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101» разом з двома пасажирами рухався за межами населеного пункту. Автомобіль наїхав на вибуховий пристрій, внаслідок чого автівка отримала пошкодження, водій та 32-річий пасажир отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. Ще один 37-річний пасажир доставлений у лікарню з мінно-вибуховою травмою та контузією.

Читайте також: На Харківщині на вибуховому пристрої підірвався автомобіль, 65-річний водій загинув

Як повідомляв Укрінформ, дві людини загинули, підірвавшись на полишеній ворогами вибухівці у Бериславському районі на Херсонщині. На виїзді з Малої Олександрівки автомобіль з цивільними натрапив на російську вибухівку. Внаслідок отриманих поранень загинули двоє чоловіків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-