В Україні опади не очікуються, вдень до 8° тепла

В Україні опади не очікуються, вдень до 8° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні 4 січня опади не прогнозуються, у Карпатах сильний вітер, температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень у Карпатах та на сході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області у середу опади не очікуються. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 2-4° тепла, вдень 4-6° тепла; на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла.

Синоптики прогнозують 5 січня у західних областях дощі, у північних областях дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на решті території вночі без опадів, вдень дощі, у північно-східних областях з мокрим снігом. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу (на заході 1-6° тепла), вдень 3-8° тепла; у східних областях вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла. На високогір'ї Карпат значні опади, температура вночі та вдень близько 0°.

Читайте також: У Києві два дні поспіль фіксують температурні рекорди

6 січня очікується невеликий мокрий сніг та дощ, лише у південних областях без істотних опадів, температура протягом доби у західних та північних областях 0-5° морозу, на решті території 0-5° тепла, вдень на півдні до 8° тепла.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, на заході, вдень 5 січня в Україні пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25 м/с.

У Києві та області 5 січня вночі пройде дощ та мокрий сніг (місцями налипання мокрого снігу, ожеледь), вдень дощ. У столиці температура вночі 0-2° тепла, вдень 5-7° тепла; на Київщині вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла. 6 січня у столичному регіоні пройде невеликий мокрий сніг. У Києві температура вночі та вдень 1-3° морозу, по області температура вночі та вдень 0-5° морозу. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, 5 січня пориви 15-20 м/с.

Читайте також: Зацвіли, як навесні: на Прикарпатті аномальне потепління «розбудило» квіти

Згідно з прогнозом, на Різдво вночі у східній, західній частині, на Житомирщині та Вінничині, вдень на Правобережжі та у південній частині очікується невеликий сніг; на решті території, 8 січня в Україні без опадів.

Температура на північному сході країни та Луганщині вночі 14-19° морозу, вдень 8-13° морозу, на Прикарпатті та Закарпатті вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу; на решті території вночі 6-13° морозу, вдень 7 січня 1-7° морозу, 8 січня 4-10° морозу.

У Києві та області лише вдень 7 січня ймовірний невеликий сніг. У столиці температура вночі близько 10° морозу, вдень 7 січня 4-6° морозу, 8 січня 7-9° морозу; на Київщині вночі 8-13° морозу; вдень 7 січня 2-7° морозу, 8 січня 6-11° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-