Завтра в Україні без опадів і до 12° тепла

Завтра в Україні без опадів і до 12° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у вівторок, 3 січня, утримається тепла й без опадів погода.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вночі та вранці у східних та більшості центральних областей місцями туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме 3-8° тепла, вдень 7-12°.

У Києві та Київській області 3 січня без опадів. Температура у столиці вночі 5-7° тепла, вдень 8-10°; по області вночі 3-8° тепла, вдень 7-12°.

В середу, 4 січня, в Україні збережеться суха погода, температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла.

Читайте також: Грудень у Києві був теплішим за норму, 1 січня зафіксували температурний рекорд

Водночас 5 січня синоптики прогнозують опади. Так, у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях вночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень опади переважно у вигляді дощу (у північно-східних областях мокрого снігу), на решті території країни мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликі дощі; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла (на Закарпатті та півдні країни до 12°), у східних та північно-східних областях вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла; на високогір'ї Карпат значний сніг, хуртовина, температура вночі та вдень 0-5° морозу.

У столичному регіоні 4 січня мінлива хмарність, без опадів; 5 січня хмарно, вночі мокрий сніг, вдень дощ. Температура у Києві вночі 1-3° тепла, вдень 4-6° тепла. По області вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла.

У п’ятницю, 6 січня, на більшій частині території України вдень без істотних опадів. Зокрема, вночі в Україні, крім південної частини та більшості західних областей, вдень в Карпатському регіоні та у східній частині очікуються опади переважно у вигляді мокрого снігу, на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень 0-6° морозу, на північному сході країни до 10° морозу; у південній частині, більшості східних областей та в Карпатському регіоні вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 1-7° тепла.

Читайте також: На Рівненщині 1 січня зафіксували температурний рекорд

7 січня в Україні очікується сніг і зниження температури повітря. Так, за прогнозами синоптиків, вночі у західній, південній частині та більшості центральних областей, вдень в Україні, крім сходу, сніг; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 7-13° морозу, вдень 4-10° морозу (на північному сході країни вночі 14-20° морозу, вдень 9-15° морозу), у південній частині та Карпатському регіоні вночі та вдень від 3° тепла до 4° морозу.

У Києві вночі 6 січня та вдень 7 січня сніг, в решту часу без істотних опадів. Температура 6 січня вночі та вдень 2-4° морозу; 7 січня вночі 8-10° морозу, вдень 6-8° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-