У Херсоні електрику отримують 96% споживачів

У Херсоні електрику отримують 96% споживачів

Укрінформ
У Херсоні наразі, станом на 2 січня, електропостачання отримують 96% від всіх споживачів, по місту відновлене теплопостачання на 82%, централізоване водопостачання відновлене у всіх районах міста на 97%.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська міська рада.

«Інформація про стан відновлення критичної інфраструктури Херсонської територіальної громади станом на 2 січня. Електропостачання. По місту підключено 138 413 точок обліку - 96% від всіх споживачів. У Херсоні залишається відключеними 6 330 точок обліку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що централізоване водопостачання відновлене у всіх районах міста на 97%.

Також у міськраді інформують, що по місту відновлене теплопостачання на 82%, працює 33 котельні із 41-ї, підключений 951 житловий будинок.

Також станом на 2 січня у Херсонській тергромаді повністю відновлене газопостачання у м. Херсон, смт Антонівка, сел. Молодіжне, смт Зеленівка, с. Богданівка, с. Петрівка, сел. Сонячне, смт Наддніпрянське, сел. Інженерне, смт Комишани, сел. Зимівник, сел. Благовіщенське, сел. Приозерне, с. Степанівка, Садове, Придніпрянське.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією ОВА від 31 грудня, у мікрорайоні Херсона Острів (Корабел) відновили електропостачання.

Читайте також: Укренерго закликає заощадливо споживати електроенергію на свята

13 грудня в Херсоні через ворожі обстріли припинили теплопостачання у мікрорайоні Корабел, мешканців закликали евакуюватися. Станом на 19 грудня у мікрорайоні залишалося 7-8 тисяч населення.

Військові ЗСУ визволили Херсон 11 листопада. Агресори залишили місто без електро-, водо- та теплопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-