У Вінниці внаслідок наїзду позашляховика постраждали двоє дітей

У Вінниці внаслідок наїзду позашляховика постраждали двоє дітей

Укрінформ
У Вінниці внаслідок наїзду позашляховика постраждали двоє дітей, їх госпіталізували до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 грудня у місті Вінниці на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Келецька близько 17 години. Потерпілі, вінничани віком 13 та 14 років, госпіталізовані до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, водій автомобіля Lexus, 40-річний житель Вінницького району, допустив наїзд на двох дітей, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілі наразі перебувають у лікарні.

Водій був тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Вінниччині Skoda зіткнулася з пасажирським автобусом, загинули жінка та дитина

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-