У Херсоні відновили роботу ще шість базових станцій мобільних операторів

У Херсоні відновили роботу ще шість базових станцій мобільних операторів

Укрінформ
У Херсоні відновили роботу ще шість базових станцій мобільних операторів, нині на звільненій Херсонщині працює 180 базових та дві пересувні станції.

Як передає Укрінформ, про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич повідомив у Телеграмі.

«Детальніше про те, що зроблено 26 грудня. Фахівці Vodafone відновили роботу шести базових станцій у Херсоні», - йдеться у повідомленні.

Нині на звільненій Херсонщині працює 180 базових та дві пересувні станції.

Як інформує начальник ХОВА, для відновлення світла на Херсонщині працює 27 бригад – це 115 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Іванівку, Новомиколаївку, Любимівку, Велику Олександрівку, Херсон, Комишани та Зеленівку.

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 57 осіб – це працівники ХОКАРС (обласна комунальна аварійно-рятувальна служба), КП «Парки Херсона», ДСНС, нацгвардійці та будівельники. Першочергові ремонтні роботи проведені за вісьмома адресами. Загалом перекриті OSB-плитами 59 пошкоджених вікон та четверо дверей.

Тривають роботи з розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 277 кілометрів доріг державного і місцевого значення.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже вісім гектарів територій, вилучили 94 вибухонебезпечні предмети, знищили – 47. Піротехніки ДСНС обстежили майже п'ять гектарів територій, вилучили та знешкодили 128 вибухонебезпечних предметів.

Як інформують в ОВА, на Херсонщину прибув гуманітарний вантаж від Crucea Roșie Vrancea (філія Вранча Червоного Хреста Румунії). Привезли два потужних генератори на 225 кВт для медзакладів Херсона. До населених пунктів області передали найнеобхідніше – медикаменти, засоби гігієни, питну воду та харчові продукти.

За повідомленням Янушевича, на Херсонщині працюють представники міжнародної організації «Лікарі без кордонів». У селі Новодмитрівка вони оглянули близько 500 людей, у Нововознесенському – 17. Консультації проводили лікарі-терапевти та психологи.

Читайте також: росіяни атакували з артилерії підприємство критичної інфраструктури у Херсоні

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні наразі повністю відновлене газопостачання, а також на 83% – електропостачання, на 92% – водопостачання та на 76% – тепло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-