Буча отримає тисячу систем позначення мінної небезпеки

Буча отримає тисячу систем позначення мінної небезпеки

Укрінформ
Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України передало Бучанській територіальній громаді Київської області тисячу систем позначення мінної небезпеки.

Як передає Укрінформ, про це Мінреінтеграції повідомляє у Телеграмі.

Мінреінтеграції спільно з Міжнародним комітетом Червоного Хреста передали 1000 постійних системи позначення мінної небезпеки до Бучанської територіальної громади Київської області.

Надані міністерством постійні знаки мінної небезпеки використають для маркування небезпечних територій громади, де було підтверджене забруднення вибухонебезпечними предметами. Також ними замінять тимчасові позначки, які є менш стійкими до складних метеорологічних умов.

Постійні системи позначення мінної небезпеки розповсюджуються Мінреінтеграції з метою зменшення соціального, економічного й екологічного впливу вибухонебезпечних предметів на життя населення.

Загалом Мінреінтеграції вже передало 2200 постійних систем позначення мінної небезпеки до громад на звільнених територіях Київщини, Сумщини та Харківщини.

Читайте також: На Харківщині розмінували основні автомобільні шляхи

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області від початку повномасштабної війни фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили майже 76 тисяч вибухонебезпечних предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-