На Волині дітям загиблих військових подарували ноутбуки для навчання

На Волині дітям загиблих військових подарували ноутбуки для навчання

Фото
Укрінформ
У м. Ковель Волинської області відбувся благодійний захід, на якому дошкільнятам та школярам Ковельського району, чиї батьки загинули під час виконання бойових (службових) завдань, захищаючи Україну від збройної агресії країни-терориста, подарували іграшки та гаджети для навчання.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії альтернативної енергетики «Бренвель», яка організувала захід.

«Цьогоріч ми проводимо акцію в різдвяно-новорічний період, щоб діти могли відчути магію свят і піклування оточуючих. Розумію, як зараз важко дітям, у яких війна забрала їхніх батьків, а в дружин – чоловіків. Проте, незважаючи ні на що, ці родини тримаються, вони незламні», – наголосив представник компанії Сергій Андросюк.

Майже сотню дітей з Ковельської територіальної громади привітали місцеві артисти піснями та колядками. Під час заходу кожна дитина шкільного віку отримала в подарунок ноутбук для навчання, а малюки та дошкільнята – великі ігрові конструктори, також всі діти отримали набори солодощів. Загалом для дітей було придбано 80 ноутбуків та 18 конструкторів.

Читайте також: USAID передало 5 тисяч ноутбуків навчальним закладам України

Як повідомив Андросюк, акція проводиться спільно з однією із найбільших німецьких фабрик з виготовлення піддонів «Бассум».

«Цим благодійним заходом ми хочемо підтримати дітей українських Героїв та подарувати їм магію Різдва, турботу та подарунки від двох компаній», – зазначив Андросюк.

Також зі святами дітей привітали начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен і голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак.

Фото: пресслужба компанії «Бренвель»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-