У Черкасах поховали двох поліцейських, які підірвалися на мінах на Херсонщині

У Черкасах поховали двох поліцейських, які підірвалися на мінах на Херсонщині

Укрінформ
У Черкасах провели в останню путь поліцейських Віктора Мазуренка й Михайла Пустовіта, які померли від поранень, отриманих на Херсонщині.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Черкаські поліцейські отримали важкі поранення 7 грудня на Херсонщині, потрапивши у мінну пастку. Четверо загинули на місці. Ще троє потрапили до лікарні, двоє з них, Віктор Мазуренко й Михайло Пустовіт, померли від отриманих травм 16 грудня.

"Черкащина втратила чергових двох героїв, які з честю і гідністю захищали своє місто, родини, діток. Вони показали всім приклад справжнього патріотичного ставлення. Перед нашими героями ми у боргу. Всі наступні покоління українців і черкащан братимуть приклад з наших героїв", – сказав на церемонії прощання начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Читайте також: На Харківщині двоє чоловіків підірвалися на ворожій міні

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області 7 грудня під час проведення стабілізаційних заходів на каскаді ворожих мін підірвались поліцейські з Черкащини, з яких четверо загинули: начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко, вибухотехнік Ігор Мельник, кінолог Сергій Ненада та помічник чергового СРПП Уманського райуправління поліції Вадим Періжок. Їх поховали 9 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-