У Лимані й Святогірську відновили електропостачання

У Лимані й Святогірську відновили електропостачання

Укрінформ
У звільнених від ворога містах Лиман і Святогірськ Донецької області енергетики відновили електропостачання.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

"Донеччина. Деокуповані населені пункти повертають до життя. Лиман, Святогірськ вже зі світлом. В інших населених пунктах продовжують працювати ремонтні бригади. Роботи ускладнюються через замінування", — зазначив він.

Тимошенко нагадав, що, як і по всій Україні, на території Донецької області працюють "пункти незламності". "Хтось тут навчається, хтось заряджає гаджети, хтось гріється", — зауважив представник ОП.

Також у регіоні працюють пункти безоплатної видачі дров для населення. Тимошенко наголосив, що всі жителі визволених територій можуть скористатися цією опцією безкоштовно.

Під час робочої поїздки заступник керівника ОП відвідав пекарню, яка забезпечує хлібом частину Донецької та Харківську області.

"росіяни повністю розграбували підприємство — від обладнання до сантехніки, але важливо, що зараз тут вже працюють люди", — підкреслив посадовець.

Читайте також: У Миколаєві збільшать нічні ліміти на електроенергію для роботи підприємств

Як повідомляв Укрінформ, за даними Мінреінтеграції станом на кінець листопада, у Донецькій області триває активне відновлення інфраструктури в 41 населеному пункті, звільненому від російських загарбників. Зокрема, проводяться роботи з розмінування, відновлюється критична та соціальна інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-