На Миколаївщині ексгумували тіла трьох дівчат, загиблих від російського обстрілу

На Миколаївщині ексгумували тіла трьох дівчат, загиблих від російського обстрілу

Укрінформ
У селі Новопетрівка Миколаївської області правоохоронці ексгумували тіла трьох неповнолітніх дівчат, які загинули внаслідок російської агресії.

Про це повідомила Миколаївська обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Прокурори відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту Миколаївської обласної прокуратури спільно зі слідчими, експертами та вибухотехніками ГУ Нацполіції в області провели ексгумацію та огляд трьох тіл неповнолітніх мешканців с. Новопетрівка Широківської об’єднаної територіальної громади Баштанського району. Це дівчата віком 12, 14 та 16 років, які загинули внаслідок збройної агресії рф», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, у червні 2022 року дівчата перебували на подвір’ї власного будинку у с. Новопетрівка, коли прилетів ворожий снаряд. Згідно з висновками судово-медичних експертів, дівчата загинули від отриманих мінно-вибухових травм.

Загиблих поховали на місцевому кладовищі.

Читайте також: Харківщина: ексгумували тіла батька і доньки, які загинули від обстрілу росіян на власному подвір’ї

Вживаються заходи зі встановлення обставин, осіб, причетних до скоєння злочину, а також свідків та очевидців скоєння злочину.

Як повідомлялося, на звільнених територіях Миколаївської та Херсонської областей відпрацьовано 50 локацій імовірних поховань, пошуковці ідентифікували тіла близько 200 загиблих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-