В Україні завтра переважатиме суха погода, вдень до 10° тепла

В Україні завтра переважатиме суха погода, вдень до 10° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у четвер, 15 грудня, у більшості областей без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

“15 грудня хмарно. У північній частині сніг, мокрий сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина, у південній частині вдень дощ, подекуди з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів”, - йдеться в повідомленні.

На дорогах, крім сходу та південного сходу, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі становитиме 4-9° морозу, на Закарпатті та крайньому півдні країни близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південних областях 2-7° тепла, в Криму до 10°.

В Києві та Київській області 15 грудня сніг, мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура у столиці вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: У Карпатах очікується значна лавинна небезпека

У п’ятницю, 16 грудня, дощ та мокрий сніг очікується у західних областях, вночі на Лівобережжі, вдень у північних та місцями центральних областях дощ та мокрий сніг; на решті території без істотних опадів; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, у південних областях, на Закарпатті та Прикарпатті 4-9° тепла, в Криму до 13°, у північних областях впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

17 грудня у північних та західних областях дощ та мокрий сніг, температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла; на решті території, крім південної частини, часом дощ, температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла, на півдні країни 9-14°, в Криму 14-19°.

На дорогах, крім південного сходу країни, ожеледиця.

У столичному регіоні 16-17 грудня хмарно, часом дощ та мокрий сніг, лише вночі 16 грудня без істотних опадів. Температура у Києві вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

В суботу, 18 грудня, синоптики прогнозують в Україні опади. Зокрема, у південних та східних областях невеликий дощ; температура вночі та вдень 1-6° тепла; на решті території сніг, вдень у західних та більшості центральних областей без опадів; температура вночі та вдень 3-8° морозу, у центральних областях 0-5° морозу.

Читайте також: Що робити при переохолодженні та обмороженні — поради МОЗ

Водночас на початку наступного тижня в Україні буде без опадів, але температура повітря знизиться. Зокрема, вночі 7-12° морозу (у Карпатах до 15° морозу), вдень 3-8° морозу; у південних та східних областях вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві та області 18 грудня вночі помірний, вдень невеликий сніг; 19 грудня без опадів. Температура у столиці вночі 18 грудня 5-7° морозу, 19 грудня 8-10° морозу; вдень 5-7° морозу. По області вночі 18 грудня 3-8° морозу, 19 грудня 7-12° морозу; вдень 3-8° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-