Україні завтра прогнозують до 11° морозу, сніг та ожеледицю

Україні завтра прогнозують до 11° морозу, сніг та ожеледицю

Погода
Укрінформ
У середу сніг очікується в Сумській, Полтавській, Харківській, та Луганській областях, а також на Закарпатті, в Карпатах та на Львівщині, на дорогах ймовірна ожеледиця, температура протягом доби 1-6° морозу; вночі в західних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Одеській областях 6-11° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі у Сумській, Полтавській, Харківській, та Луганській областях, вдень на Закарпатті, в Карпатах та на Львівщині сніг; на решті території без істотних опадів. На дорогах України, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, вночі у північно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с та хуртовина. Температура протягом доби 1-6° морозу; вночі в західних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та на півночі Одеської областей 6-11° морозу, вдень на узбережжі морів та в Криму 0-5° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 14 грудня опади не прогнозуються. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу, на Київщині вночі та вдень 1-6° морозу.

Синоптики прогнозують 15 грудня у західних та північних областях помірний сніг, вдень на крайньому півдні країни невеликий дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 4-9° морозу, на Закарпатті та крайньому півдні країни близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південних областях 2-7° тепла. 16 грудня вночі у північно-східних областях очікується помірний сніг, вдень у західних областях помірний, на півночі країни невеликий дощ та мокрий сніг; на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 0-5° морозу, на узбережжі морів 2-7° тепла; вдень 0-5° тепла, у південних областях 5-10°, в Криму до 13°. Вітер в Україні південно-східний 7-12 м/с. На дорогах, крім сходу та південного сходу країни, ожеледиця.

Читайте також: В Укренерго кажуть, що проблеми з електрикою через негоду на заході країни не критичні

У Києві та області 15 грудня очікується сніг, 16 грудня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. У столиці 15 грудня вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° тепла. 16 грудня вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; на Київщині 15 грудня вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°, 16 грудня вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Згідно з прогнозом, 17 грудня у західних областях вночі місцями пройде невеликий, вдень повсюди помірний сніг (на Закарпатті з дощем), температура впродовж доби 0-6° морозу, на Закарпатті від 2° морозу до 3° тепла; на решті території невеликий дощ та мокрий сніг, лише вночі у південних, вдень у північних областях без опадів, температура вночі та вдень 2-8° тепла, на півдні країни вдень до 13°, у північних областях впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла. 18 грудня вночі в Україні, крім півдня, вдень у північних областях невеликий сніг, на сході країни невеликий дощ з мокрим снігом, на решті території без опадів; температура у західних областях вночі 8-14°, вдень 4-10° морозу (на Закарпатті вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла), впродовж доби у північних та центральних областях 1-7° морозу, у південних та східних областях 0-6° тепла.

Читайте також: Китай успішно запустив метеорологічний супутник «Юньхай-3»

У Києві та області 17 грудня вночі очікується невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без опадів; 18 грудня йтиме невеликий сніг. У столиці 17 грудня температура впродовж доби становитиме близько 0°, 18 грудня вночі та вдень 3-5° морозу; на Київщині. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла, 18 грудня вночі та вдень 2-7° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-