Через негоду на Чернігівщині аварійно вимикатимуть електрику

Через негоду на Чернігівщині аварійно вимикатимуть електрику

Укрінформ
Відсьогодні, окрім планових відключень електроенергії, на Чернігівщині будуть ще й аварійні відключення, однак не через загальний критичний стан енергомережі України, а через несприятливі погодні умови, що погіршуються.

Про це повідомило "Чернігівобленерго" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Причина – намерзання льоду на дротах повітряних ліній (ПЛ), а також на гілках і стовбурах дерев, що падають на елементи конструкцій ПЛ, внаслідок чого відбуваються численні пошкодження дротів, що призводить до знеструмлення ПЛ 0,4-10 кВ. Просто зараз над усуненням пошкоджень та відновленням електропостачання працюють ремонтні бригади відокремлених підрозділів Товариства. Так, уже до 13 години понад половину аварій вдалося ліквідувати. Однак досі без електропостачання через пошкодження залишаються споживачі 27 населених пунктів (8494 абоненти). А що найгірше – погодні умови продовжують погіршуватися, а це може призвести до збільшення кількості відключень об’єктів електромереж", - йдеться в повідомленні технічної дирекції АТ «Чернігівобленерго»

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок негоди на Чернігівщині залишилися без світла 46 населених пунктів у п'яти районах області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-