В Україні завтра сніжитиме, вдень від 1 до 6° морозу

В Україні завтра сніжитиме, вдень від 1 до 6° морозу

Погода
Укрінформ
В Україні 13 грудня очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, температура протягом доби 1-6° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі у більшості західних областей невеликий сніг, у південній частині помірний дощ, місцями з мокрим снігом, на сході країни помірні дощі, на решті території без істотних опадів; вдень в Україні, крім західної частини, сніг та мокрий сніг, на південному сході країни дощ, у більшості центральних, Сумській та Харківській областях значні опади, налипання мокрого снігу. На дорогах України, крім південного сходу, ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вдень у східних областях пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 1-6° морозу, в Карпатах 5-10° морозу, у південних, східних та Дніпропетровській областях 0-5° тепла, вдень у Криму до 8° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 13 грудня істотні опади не прогнозуються, у південно-східних районах Київщини вдень ймовірний невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі та вдень 1-3° морозу, по області 1-6° морозу.

Читайте також: Снігопад у Києві: на вулицях зранку працюють понад 200 спецмашин

Згідно з прогнозом, в Україні 14 грудня без істотних опадів, лише на сході вночі невеликий сніг, місцями хуртовина; 15 грудня у більшості західних, північних областей сніг, місцями хуртовина, вдень у південній частині дощ; на решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, вночі 14 грудня у східних областях, протягом 15 грудня в Україні, крім сходу, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9° морозу, 14 грудня в західних областях місцями 9-14° морозу, в Карпатах до 16° морозу; вдень 14 грудня 1-6° морозу, на Закарпатті та півдні країни, 15 грудня в Україні від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 2-7° тепла.

У Києві та області 14 грудня без істотних опадів, 15 грудня сніг, місцями хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, 15 грудня місцями пориви 15-20 м/с. У столиці температура вночі 5-7° морозу; вдень 14 грудня 1-3° морозу, 15 грудня 0-2° тепла; на Київщині вночі 4-9° морозу; вдень 14 грудня 1-6° морозу, 15 грудня від 3° морозу до 2° тепла.

Синоптики прогнозують 16 грудня у західних, північних, вночі і в східних, вдень місцями і в центральних та південних областях мокрий сніг та дощ. Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу, вдень 0-6° тепла, у південних областях вдень 4-10° тепла, в Криму до 14°.

17 грудня в Україні очікується дощ, у північних, місцями центральних областях з мокрим снігом, на заході країни сніг; вдень у північній частині без опадів. Температура у західних областях вночі 0-6° морозу, вдень близько 0°; у північних областях вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; на решті території вночі 0-6° тепла, вдень 3-9°, у південній частині 9-14°, в Криму до 18°.

Читайте також: Тиждень в Україні почнеться з дощем, мокрим снігом та ожеледицею

У Києві та області 16 грудня вночі пройде невеликий, вдень помірний мокрий сніг та дощ; у столиці температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; на Київщині вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

У столичному регіоні 17 грудня вночі ймовірний помірний мокрий сніг та дощ, вдень без опадів; у Києві температура вночі та вдень близько 0°; по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-