У Мелітополі «банк» загарбників міняє гривні на застарілі та фальшиві рублі

У Мелітополі «банк» загарбників міняє гривні на застарілі та фальшиві рублі

Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Мелітополі на Запоріжжі загарбники змушують місцевих мешканців обмінювати гривню на рублі, при цьому їхній "банк" видає людям фальшиві гроші або купюри застарілого зразка.

Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив, відповідаючи на запитання кореспондента агентства на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

"росіяни закликають мешканців повністю відмовитися від гривні - кажуть, що із 1 січня вона не буде ходити. Тому приблизно місяць тому розпочали обмінний процес. Абсурдна ситуація - в російських банках можна здати гривню. Що стосується купюр старих зразків - то не лише це правда: місяць тому ми говорили, що у своїх банках вони почали видавати фальшиві рублі", - розповів Федоров.

За його словами, фальшивими рублями росіяни видавали і зарплати своїм військовим, і "матеріальну допомогу" місцевим мешканцям.

Читайте також: ЗСУ завдали ударів по трьох важливих об'єктах росіян у Мелітополі – Федоров

Як повідомляв Укрінформ, вночі 11 грудня у тимчасово окупованому Мелітополі лунали вибухи. Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що за попередніми даними, поранено та знищено близько 200 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-