У Херсоні до опалення підключили 700 житлових будинків з 1 156

У Херсоні до опалення підключили 700 житлових будинків з 1 156

Укрінформ
До централізованого теплопостачання у Херсоні підключили вже 700 житлових будинків, відновлюється також електропостачання області.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

Херсоні відновлено роботу 34 котелень з 46. До централізованого теплопостачання підключено 700 житлових будинків з 1 156", - написав очільник області.

Також за його інформацією, фахівці відновили роботу восьми базових станцій у Херсоні: одну – в Суворовському, п'ять – у Дніпровському та дві – у Корабельному районах міста. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 110 базових та три пересувних станцій на звільненій Херсонщині.

Читайте також: В ОП показали, як зараз виглядає «дорога життя» для Херсона

Для відновлення світла в області працюють 34 бригади. Минулої доби енергетики працювали на лініях, які живлять Нововоронцовку, Херсон, Чорнобаївку, Архангельське, Іванівку, Білу Криницю, Шостакове та Білозерку. Електропостачання відновлено в селах Широка Балка та Софіївка Херсонського району. Також енергетики продовжують підключати до електроживлення побутових споживачів у Херсоні, Чорнобаївці та Білозерці.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 13 гектарів територій Херсонщини, вилучили 158 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили майже 11 гектарів територій, вилучили та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети. Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 311, чотири кілометри доріг місцевого значення.

Читайте також: Понад 480 кубометрів дров від Укрзалізниці передали для опалення будинків жителів Харківщини

Як повідомлялося, армія рф постійно обстрілює Херсон та звільнене правобережжя з тимчасово окупованої території Херсонщини на лівому березі Дніпра. Через російські обстріли пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури та житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-