У Херсоні централізоване водопостачання відновили на 90%

У Херсоні централізоване водопостачання відновили на 90%

Укрінформ
У Херсоні централізоване водопостачання відновили на 90%, також працюють 32 котельні з 46.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

«У Херсоні централізоване водопостачання відновлено на 90%, процес підключення абонентів триває. Також відновлено водопостачання у Степанівці», - йдеться у повідомленні.

Начальник ОВА зазначив, що у Херсоні відновили роботу 32 котельних з 46. До централізованого теплопостачання підключили 618 житлових будинків з 1156.

Як інформують в ОВА, загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 102 базових та три пересувні станції на звільненій Херсонщині.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 32 бригади – це 176 робітників та 61 одиниця техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Високопілля, Трифонівку, Нововоронцовку, Осокорівку, Херсон, Чорнобаївку, Степанівку, Новогригорівку та Архангельське. Минулої доби відновили електропостачання частини Херсона, Чорнобаївки та Білозерки. Також світло відновили у Степанівці, зі світлом – 1419 абонентів.

Читайте також: У Херсоні 60% жителів вже з опаленням

В області продовжують поетапне поновлення розподілу природного газу, ремонтують пошкоджені ділянки мереж по населених пунктах. У Великій Олександрівці підключили 1063 абонентів з 2301, Новодмитрівці - 158 з 272, Старосіллі - 26 з 131 та в Малій Олександрівці - 159 з 344.

Також тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 173 кілометри доріг державного значення та 296,9 кілометра – місцевого.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 11 гектарів територій, вилучили 121 вибухонебезпечний предмет, знищили – 38. Піротехніки ДСНС обстежили понад 12 гектарів територій, вилучили та знешкодили 301 вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: Гуманітарну допомогу на Херсонщину везуть з різних регіонів, а також волонтери і благодійні фонди

Як інформує начальник ОВА, у Херсоні на площі Свободи в пункті незламності продовжує надавати консультації та видає медикаменти лікар-терапевт. Минулої доби консультації та ліки отримала 121 особа.

За його словами, протягом 5-8 грудня у деокупованих населених пунктах Херсонщини працюють «Лікарі без кордонів», які проводять медогляд та роздають ліки населенню. За три дні оглянули понад 200 осіб.

В ОВА також повідомляють, що «ПриватБанк» відновив роботу п’ятого відділення у Херсоні.

Як повідомляв Укрінформ, у деокупованому Херсоні 60% абонентів отримали тепло від місцевої ТЕЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-