На Рівненщині відкрили перше «містечко незламності»

На Рівненщині відкрили перше «містечко незламності»

Фото
Укрінформ
На Рівненщині відкрили перше «містечко незламності» з 16 будиночків, які надало Шведське агентство з питань цивільних ситуацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація

Зазначається, що в одному із мікрорайонів Рівного - «На Щасливому», відкрили «містечко незламності» з 16 будиночків, які надало Шведське агентство з питань цивільних ситуацій. Вони обладнані розкладними ліжками, матрацами, термоковдрами. Площа кожного з них – 17 метрів квадратних. Там є світло, тепло та інтернет. Можна зарядити гаджети. Чергують на місці медик, соцпрацівник та поліцейський. Конструкції будиночків водонепроникні та мають вогнезахисне покриття.

Як інформують в ОДА, локація вибрана невипадково, адже у мікрорайоні, де мешкають 15 тисяч рівнян, донині не було жодного «пункту незламності». Крім того, цим містечком можуть користуватися усі жителі Рівного. «Далі подібні пункти на базі шведських будиночків облаштовуватимемо по всій області. А також в Квасилові та у ще одному густонаселеному районі Рівного – «Північному»», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Читайте також: Зеленський: Цієї зими вся Україна має стати одним великим Пунктом Незламності

Як повідомлялося, на Рівненщині розгорнуто 176 «пунктів незламності» і їх кількість постійно зростає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-