На Херсонщині відновили роботу ще шести базових станцій мобільного зв'язку

На Херсонщині відновили роботу ще шести базових станцій мобільного зв'язку

Укрінформ
На Херсонщині відновили роботу ще шести базових станцій мобільного зв'язку.

Про це в Телеграмі повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби фахівці Vodafone та Київстар відновили роботу ще 6 базових станцій у Херсоні: по 2 в кожному районі міста. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 84 базових та 3 пересувних станцій на звільненій Херсонщині", - повідомив він.

Читайте також: У деокупованому Херсоні запустили 16 публічних точок доступу до Wi-Fi

За словами голови ОВА, після вчорашніх російських обстрілів у Херсоні припинено подачу електропостачання. Нині тривають аварійно-відновлювальні роботи. Енергетики працюють, аби повернути світло в оселі херсонців.

Він також повідомив, що у Великій Олександрівці, Високопіллі, Новодмитрівці та Малій Олександрівці продовжується поетапне поновлення розподілу природного газу, виконання ремонту пошкоджених ділянок мереж по населеному пункту та пуск газу наявним побутовим споживачам.

"Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 165 кілометри доріг державного значення та 263 кілометри – місцевого", - зазначив Янушевич. Крім того, вибухотехніки Нацполіції обстежили 7 гектарів територій, вилучили 117 вибухонебезпечних предметів, знищили – 27. Піротехніки ДСНС обстежили понад 28 гектарів територій, вилучили та знешкодили 140 вибухонебезпечних предметів.

Він додав, що протягом трьох днів в «пункті незламності», що у Херсоні на площі Свободи, проводиться консультація та видача медикаментів лікарем-терапевтом. Видано лікарські засоби понад 634 особам. Також до Херсонської обласної клінічної лікарні та Херсонської обласної дитячої лікарні директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров доставив лікарські засоби, наданих фармкомпанією “Дарниця”.

"Полтавська ОВА передала до Херсонщини мережеве та комп’ютерне обладнання – системні блоки, ноутбуки, монітори, комутатори та роутери. Загалом близько 70 одиниць техніки, необхідної для відновлення роботи Херсонської ОВА." - зазначив він.

У Херсоні відновлено роботу четвертого відділення “ПриватБанку”.

Читайте також: У двох селах на деокупованій Херсонщині відновили газопостачання

Як повідомляв Укрінформ, відступаючи росіяни залишили Херсон без електро-, водо та теплопостачання. У місті гуманітарна ситуація є критичною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-