Кількість жертв удару загарбників по Вишгороду зросла до семи

Кількість жертв удару загарбників по Вишгороду зросла до семи

Укрінформ
Число загиблих від попадання російської ракети до багатоповерхового житлового будинку Вишгорода зросло до семи людей.

Про це у неділю повідомив голова Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

Він зазначив, що всього кількість постраждалих у Київській області від чергової атаки росії становить 42 особи, серед яких шестеро дітей.

"Померла ще одна жінка, тому ми маємо сім загиблих людей від цього страшного злочину. У нас є лише 35 постраждалих, із них шестеро дітей. Найменшій дівчинці п'ять років", - сказав він.

Читайте також: У Вишгороді фіксують руйнування після ракетного удару

Відомо, що внаслідок влучення однієї з ракет поблизу багатоповерхівки, попередньо Х-101, пошкоджено чотири будівлі, дитячий садок і школу. Голова Нацполіції Київщини наголосив, що жодного військового об'єкту поблизу не було.

"У радіусі трьох км не було жодного об'єкта, навіть енергетичного, який би представляв для них інтерес. За результатами проведення експертиз слідчі зможуть дати відповідь - чи свідомо було руйнування житлового будинку, чи така ракета прилетіла лише тому, що вона не є такою точною, як вони кажуть", - додав він.

Як повідомлялося, 23 листопада пообіді російські війська вкотре завдали по Україні масованого удару. Під ворожий вогонь потрапили понад 10 регіонів. Унаслідок атаки пошкоджень зазнали об'єкти енергетичної інфраструктури, відбулося тимчасове знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових і гідроелектростанцій.

У Київській області влучання були по житловому сектору та інфраструктурних критичних об‘єктах.

У Вишгороді пошкоджені чотири багатоповерхівки, дитсадок і школа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-