Укрпошта відновила роботу ще в дев'яти населених пунктах Херсонщини

Укрпошта відновила роботу ще в дев'яти населених пунктах Херсонщини

Укрінформ
Укрпошта відновила роботу ще в дев'яти населених пунктах Херсонської області.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу АТ "Укрпошта".

Як зазначається в повідомленні, Укрпошта розпочинає виплату пенсій у Зеленівці, Чорнобаївці, Білозерці, Музиківці, Надніпрянському, Інженерному, Степанівці, Приозерному та Комишанах.

Попри ворожі обстріли Укрпошта на Херсонщині відкриває ще три стаціонарні відділення поштового зв’язку: 73481 в смт. Зеленівці, 75024 в с. Чорнобаївці та 75000 в смт. Білозерці Херсонського району.

Відділення розпочнуть роботу з 26 листопада і перший час працюватимуть на видачу пенсій. Також до цих населених пунктів уже є можливість доставляти відправлення, тому приймання та доставка посилок будуть доступні з 28 листопада.

Читайте також: росіяни за добу атакували сім областей - по звільненій Херсонщині стріляли увесь день

А поки місцеві мешканці можуть отримати пенсійні та інші соціальні виплати за період окупації, а також купити продукти та товари першої необхідності, серед яких крупи, консерви, солодощі, засоби гігієни, інформує пресслужба.

З 26 листопада мешканці ще шести сіл зможуть отримати пенсії: в Музиківку, Надніпрянське, Інженерне, Степанівку, Приозерне та Комишани приїде пересувне відділення поштового зв’язку, яке відтепер надаватиме фінансові та поштові послуги

місцевим мешканцям.

Станом на кінець листопада, Укрпошта надає послуги у 82 населених пунктах Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-