На Донеччині відновили подачу електрики, але через бої тривають екстрені відключення

На Донеччині відновили подачу електрики, але через бої тривають екстрені відключення

Укрінформ
Подача електроенергії в Донецькій області відновлена, але в умовах бойових дій здійснюються екстрені відключення світла.

Про це повідомили в Медіа-центрі компанії ДТЕК, передає Укрінформ.

«Енергетики ДТЕК Донецькі електромережі разом з усіма рятувальними службами ліквідовували наслідки ударів по енергооб’єктах, які завдала росія 23 листопада. Станом на зараз подача електроенергії в Донецькій області відновлена. Однак тривають бойові дії та екстрені відключення світла», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за вказівкою системного оператора НЕК «Укренерго» на Донеччині  застосовані екстрені обмеження електропостачання, тому частина споживачів тимчасово залишається без світла. Для них електропостачання буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі, відповідно до вказівки диспетчера Укренерго, а також після завершення ремонтів на лініях, пошкоджених обстрілами.

Читайте також: Більше половини мешканців Дніпра вже зі світлом - мер

«Ситуація в енергосистемі після чергового терористичного ракетного удару росії є вкрай складною. Енергетики цілодобово роблять усе можливе, щоб якомога швидше у людей з’явилося світло. Просимо всіх клієнтів максимально відповідально ставитися до споживання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі», - закликали в енергокомпанії жителів регіону.

Як повідомлялося, через масовану ракетну атаку рф по об’єктах критичної інфраструктури України запроваджено стабілізаційні відключення електрики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-