На Херсонщині полагодили міст, який сполучає її з Дніпропетровщиною

На Херсонщині полагодили міст, який сполучає її з Дніпропетровщиною

Фото
Укрінформ
На Херсонщині полагодили міст через річку Ігнулець, який сполучає регіон із Дніпропетровською областю.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"У селі Заградівка на Херсонщині полагодили міст через річку Інгулець. Міст об’єднує Кочубеївську тергромаду з Дніпропетровщиною. Цим шляхом люди можуть швидко дістатися Кривого Рогу", - йдеться у повідомленні.

Янушевич зазначив, що криворізькі спеціалісти вже завершили ремонтні роботи, і подякував Криворізькій ВА за допомогу.

Крім того, очільник Херсонської обладміністрації поінформував, що на деокупованих територіях є 370 км доріг державного значення, з них 180 км уже розчищено. Зруйновано 8 мостів на дорогах державного значення, тривають ремонтні роботи на напрямках: Херсон-Миколаїв та Мар’янське – Берислав. Завтра розпочнуться роботи для влаштування об'їзду зруйнованого мосту на дорозі О220608 Зарічне — Архангельське.

Янушевич наголосив, що на деокупованих територіях області робиться все можливе для відновлення нормального життя. Зокрема, у Херсоні фахівці оператора мобільного зв’язку відновили роботу ще 1 базової станції. Нині в області відновлено 55 базових та 3 пересувні станції.

Енергетики продовжують працювати, аби повернути на визволену територію електропостачання. Над цим працюють 23 бригади — це 83 робітники та 23 одиниць техніки. До електромережі підключено 29 населених пунктів.

Відновлено газопостачання в Малій Олександрівці. Загалом із 86 газифікованих населених пунктів газопостачання наявне в 43.

Водночас відновлено водопостачання в Чорнобаївці, Благодатному та Клапая.

Читайте також: Україна повертає нормальне життя на деокуповані територіїЗеленський

В області розгорнуто 6 додаткових "пунктів незламності": 4 – у Херсоні, по одному – в Білозерці та Бериславі.

Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня отримала велику партію медикаментів від ВООЗ. До Херсонської міської лікарні ім. Карабелеша надійшли медикаменти від міжнародної організації «Intersos».

До Білозерської лікарні доставлено 1 апарат вакуумної терапії ран, 5 дозаторів лікарських засобів, наданих громадською організацією «Ініціатива Е+». Також організація доправила в область 6 електрокардіографів та 12 дизельних генераторів потужністю 5,5 кВт.

Фото: Ярослав Янушевич, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-