Мокро і слизько: Україні прогнозують сніг, дощ та невеликий мороз

Мокро і слизько: Україні прогнозують сніг, дощ та невеликий мороз

Погода
Укрінформ
У вівторок, 22 листопада, дощитиме лише на сході та півдні України, температура в різних областях варіюватиметься від 3° морозу до 12° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хмарно. У східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та в Криму дощ; температура вночі 4-9° тепла, вдень 7-12°. На решті території без опадів, лише вночі у північних та центральних областях мокрий сніг та дощ, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, вдень на Одещині та Миколаївщині до 6° тепла. У західних, північних та більшості центральних областей на дорогах ожеледиця, вночі у західних областях туман. Вітер в країні північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с", - зазначають синоптики.

Читайте також: На вулицях столиці працюють майже 200 одиниць спецтехніки

У Києві та Київській області вночі мокрий сніг і дощ, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь; вдень без опадів. Температура у регіоні протягом доби від -3° до +2°, у столиці 0-2° морозу.

Хмарність зберігатиметься і в наступні два дні. За прогнозом синоптиків, 23 листопада вночі у східних, вдень у західних, місцями північних та центральних областях, 24 листопада в Україні, крім сходу та південного сходу, пройде дощ, на заході та півночі з мокрим снігом; на решті території без опадів. На дорогах, крім півдня та сходу, місцями ожеледиця, на Правобережжі вночі та вранці місцями туман.

Температура 23 листопада вночі в більшості західних, північних та центральних областей 2-7° морозу, на решті території близько 0°, на крайньому півдні 1-6° тепла; вдень у більшості західних та північних областей від 3° морозу до 2° тепла, на півдні 8-13°, на решті території 2-7° тепла. Проте 24 листопада очікується підвищення температури: в західних, північних та східних областях вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла; в центральних областях вночі +1-6°, вдень 5-10°; на півдні вночі 4-9°, вдень 8-13° вище нуля.

Читайте також: Через негоду в неділю киян просять не виїжджати автівками в місто

У Києві та області 23 листопада вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ та мокрий сніг; температура у регіоні вночі 2-7° морозу, вдень від -2° до +3°, у столиці вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла. На 24 листопада прогнозують уночі помірний, вдень невеликий дощ; температура в області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень +1-6°, у Києві вночі буде 0-2° тепла, вдень +3-5°. На дорогах місцями ожеледиця.

Невеликий дощ прогнозують на 25-26 листопада, у західних, вночі і в північних та центральних областях з мокрим снігом; опадів не очікується 25 листопада у східних, 26 листопада у західних, вдень і в більшості північних областей. Температура вночі та вдень 0-6° тепла, у західних, північних, 26 листопада і в центральних областях вночі 1-3° морозу, у південних, східних областях вдень +4-10° (у Криму до 13°).

У Києві та області очікується невеликий дощ і мокрий сніг, а вдень 26 листопада без опадів. Температура у регіоні становитиме вночі від -3° до +2°, вдень 0-5°тепла, у столиці вночі близько 0°, вдень +2-4°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-