Агресор ускладнив виїзд жителів тимчасово захоплених територій через Василівку

Агресор ускладнив виїзд жителів тимчасово захоплених територій через Василівку

Укрінформ
Виїхати з тимчасово захоплених територій чотирьох областей України через Василівку в бік Запоріжжя стає дедалі складніше.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров передає Укрінформ.

"Кожного дня жителі поки що окупованих територій Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей намагаються виїхати на підконтрольну Україні територію. За тиждень із захоплених частин 4-х областей до Запоріжжя рашисти випустили всього 840 людей. Ще тисячі чекають своєї черги", - написав він.

Федоров додав, що через погіршення погодних умов, і «укази» окупаційної влади стало ще складніше проїхати через Василівку. У зв’язку з дощовою погодою у селі Кам’янське розмило ділянку ґрунтової дороги. Допомогу жителям надають бійці ДСНС. Лише за вчора за допомогою техніки підвищеної прохідності відбуксували 7 легкових авто, 2 мікроавтобуси і 1 автобус.

Читайте також: росіяни за добу випустили через блокпост у Василівці лише 227 осіб

"Окупанти змушують жителів попередньо оформлювати перепустки у комендатурах населених пунктів. Проте логіки в діях рашистів немає. Комусь вони видають перепустки через декілька днів, а комусь доводиться чекати місяць", - написав Федоров.

Він нагадав, що є ще 2 альтернативні шляхи евакуації - в сторону Грузії та європейських країн через Бердянськ-Маріуполь-Новоазовськ або через Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-