СБУ затримала в Тернополі іноземця, якого шукав Інтерпол

СБУ затримала в Тернополі іноземця, якого шукав Інтерпол

Фото
Укрінформ
У Тернополі СБУ затримала іноземця, який перебував у розшуку Інтерполу та до того ж намагався створити кримінальне угруповання в Україні.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

"У результаті спецоперації в Тернополі затримано іноземця, який перебував у розшуку Інтерполу за вчинення тяжких злочинів", - ідеться у повідомленні.

Затриманим виявився учасник міжнародного злочинного угруповання з Південного Кавказу, яке спеціалізувалося на розбійних нападах з особливою жорстокістю.

Співробітники СБУ отримали інформацію про те, що один з учасників банди таємно прибув до нашої країни, сподіваючись сховатися від правосуддя. Крім того, він намагався створити на заході України банду для нападів на оселі та підприємства місцевих жителів.

"Таким чином він планував поширити свій злочинний вплив на території регіону і "піднятись у статусі" злочинної ієрархії. Такі дії могли призвести до загострення криміногенної обстановки і розхитування суспільно-політичної ситуації в західних областях", - зауважили в СБУ.

Читайте також: У Києві затримали росіянина, якого розшукував Інтерпол за злочини у Литві

Вирішується питання щодо застосування до фігуранта екстрадиційного арешту. Також перевіряється можлива причетність затриманого до тяжких злочинів на території України.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України викрила кримінальних авторитетів з рф, які намагалися вступити до добровольчих батальйонів Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-