Україні прогнозують сніг, ожеледицю і до 5° морозу

Україні прогнозують сніг, ожеледицю і до 5° морозу

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю пройде мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, температура протягом доби 0-5° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"В Україні, крім півдня та Закарпаття, вночі помірний мокрий сніг, у східних областях значний дощ та мокрий сніг, вдень в західних областях помірний, на решті території невеликий мокрий сніг; місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; температура протягом доби 0-5° морозу. На Закарпатті та у південній частині переважно дощі, температура протягом доби 3-8° тепла, вдень в Криму 9-14°. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, вночі на південному сході країни місцями пориви 15-18 м/с", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 18 листопада пройде невеликий сніг (вночі місцями помірний). На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° морозу, на Київщині протягом доби 0-5° морозу.

Читайте також: Синоптики попереджають про ожеледицю

Згідно з прогнозом, на вихідні у західних областях пройде невеликий (вночі 19 листопада помірний) сніг; температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті від 2° морозу до 3° тепла.

У північних, центральних та східних областях очікується помірний (вночі 19 листопада значний) сніг, вдень у центральних та східних областях з переходом у дощ; температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; в Кіровоградській, Дніпропетровській областях вночі 0-5 тепла, вдень 6-11° тепла. У південних областях дощі (вночі 19 листопада значні дощі); температура вночі 2-7° тепла, вдень 8-13° тепла (в Криму до 16°).

В Україні, крім південних областей, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно східний 7-12 м/с, 19 листопада у південних та центральних областях, вдень на Правобережжі пориви 15-20 м/с.

Читайте також: Узимку морози не будуть тривалими – Укргідрометцентр

У Києві та області на вихідні прогнозується помірний (вночі 19 листопада значний) сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно східний 7-12 м/с. У столиці температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу, на Київщині вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Синоптики прогнозують 21-22 листопада у західних, північних, північно-східних, Вінницькій та Черкаській областях мокрий сніг, вдень з дощем (22 листопада вдень у західних областях без опадів); температура вночі 0-6° морозу, вдень 0-6° тепла.

У південній частині, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях дощі; температура вночі 2-8° тепла, вдень 7-13°.

У Києві та області 21- 22 листопада очікується мокрий сніг, вдень з дощем. У столиці температура вночі 0-2° морозу, вдень 21 листопада 0-2° тепла, 22 листопада 2-4° тепла; на Київщині вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-