Мокрий сніг прогнозують від завтра і до кінця тижня

Мокрий сніг прогнозують від завтра і до кінця тижня

Погода
Укрінформ
В Україні у четвер пройдуть дощі, у західних та північних областях очікується мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, температура вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, у північних та більшості західних областей протягом доби від 2° тепла до 3° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних, місцями центральних областях мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; на решті території помірні, вдень у південних областях місцями значні дощі. Вітер північно-східний, в південно-східній частині південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, на Закарпатті та в Криму 10-15°; у північних та більшості західних областей протягом доби від 2° тепла до 3° морозу", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 17 листопада очікується мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу; на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. У столиці температура протягом доби близько 0°, на Київщині від 2° тепла до 3° морозу.

Читайте також: Дощ, мокрий сніг та ожеледиця: українців попереджають про погіршення погоди

Згідно з погнозом, в Україні 18-19 листопада часом йтиме сніг (вдень 18 листопада місцями невеликий сніг), у південній частині вночі мокрий сніг, налипання мокрого снігу, вдень - дощ. На дорогах ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, вночі 18 листопада на Лівобережжі місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу; у південній частині та на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

У Києві та області 18-19 листопада часом ймовірний сніг (вдень 18 листопада місцями невеликий сніг). На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу, на Київщині вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

Синоптики прогнозують 20 листопада у південно-західних областях та південній частині мокрий сніг та дощ; на решті території без опадів. 21 листопада вночі у південній частині, вдень в Україні, крім півночі та північного заходу, очікується мокрий сніг та дощ (на півдні дощ).

Читайте також: У Карпатах - сніг, температура повітря знизилася до -1°С

Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині вночі близько 0°, вдень 20 листопада 0-5° тепла, 21 листопада 4-9° тепла.

У Карпатському регіоні сніг; температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

У Києві та області 20- 21 листопада опади не прогнозуються. У столиці температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Київщині вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-