У Херсоні запрацювали три базових станції Київстару

У Херсоні запрацювали три базових станції Київстару

Укрінформ
Компанія "Київстар" продовжує відновлювати мобільний зв`язок на Херсонщині та Харківщині; лише за один день у Херсоні жителі використали 17 тис. хвилин для дзвінків.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі мобільного оператора.

"Нещодавно співробітники компанії відновили роботу базових станцій у звільнених населених пунктах Херсон, Снігурівка (Миколаївської області), Старий Салтів, Лісне та Великі Хутори (Харківська область). Зокрема, усього за один день роботи мобільної мережі Київстар мешканці звільненого Херсона використали 17 тисяч хвилин для дзвінків і 232 гігабайти мобільного інтернету, в тому числі, в мережі 4G", - йдеться у повідомленні.

У Київстарі уточнили, що наразі у Херсоні працюють три базові станції мобільного оператора, проте співробітники компанії докладають зусиль, щоб збільшити охоплення мережі.

Також технічні спеціалісти Київстару відновили роботу мережі «Домашнього інтернету» в місті Ізюм Харківської області. До високошвидкісної передачі даних вже підключено понад 50 багатоквартирних будинків у звільненому місті.

Протягом усього часу, коли населені пункти були під окупацією, Київстар зберігав за місцевими абонентами їхні номери телефонів. Крім того, у звільнених населених пунктах діють спеціальні тарифні умови: безкоштовні дзвінки у мережі, а також пакети мегабайтів та хвилини на інші мережі.

Читайте також: Добро переможе: Київстар віддячить бонусами абонентам, які допомагають ЗСУ

У пресслужбі нагадали, що завдяки національному роумінгу послугами мобільного зв`язку можуть користуватися також абоненти інших мобільних операторів України.

Як повідомлялось, Київстар продовжує будувати нові об`єкти мобільного зв`язку для покращення роботи мережі. Так, за 9 місяців 2022 року національний телеком-оператор збудував понад 400 нових базових станцій 4G, а також модернізував 6,2 тис. діючих базових станцій для збільшення швидкості мобільного інтернету.

У 2022 році компанія інвестувала у будівництво та розвиток телекомунікаційної інфраструктури в Україні понад 3,5 млрд грн.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-