В Україні пройдуть дощі з мокрим снігом і похолодає

В Україні пройдуть дощі з мокрим снігом і похолодає

Погода
Укрінформ
В Україні 16 листопада дощ з мокрим снігом пройде в західних та північних областях, температура вночі 0-5° тепла, на сході країни 1-4° морозу; вдень 3-8° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних та північних областях вночі невеликий, вдень помірний дощ, на півночі країни та в Карпатах з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів, вдень у центральних та східних областях невеликий дощ. Вночі та вранці у південній частині туман (на решті території країни місцями); вдень у північно-східних областях подекуди налипання мокрого снігу. Вітер південно-західний з переходом у північній частині та центральних областях на східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, на сході країни 1-4° морозу; вдень 3-8° тепла, на півдні країни 7-12°", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Синоптики попереджають про сніг, ожеледицю та зниження температури

У Києві та області 16 листопада вночі без істотних опадів, вдень помірний дощ місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-західний з переходом на східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 3-5° тепла, вдень 5-7°, на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°.

Синоптики прогнозують 17 листопада у західних, північних та місцями центральних областях вночі помірний, вдень місцями невеликий мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла; на решті території опади переважно у вигляді дощу, температура вночі 2-7° тепла, вдень 4-9° (в Криму 10-15°).

18 листопада вночі у південних, східних, Дніпропетровській областях очікується помірний мокрий сніг (в Криму дощ), на решті території, вдень в Україні місцями пройде невеликий сніг; на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південній частині та на Закарпатті 0-5° тепла; в Криму вночі та вдень 1-6° тепла. Вітер переважно північний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-18 м/с.

Читайте також: Цьогорічна зима у Європі буде аномально теплою - Bloomberg

У столиці 17 листопада вночі прогнозується помірний, вдень місцями невеликий мокрий сніг; температура вночі та вдень 0-2° тепла. 18 листопада місцями невеликий сніг; температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу.

На Київщині 17 листопада вночі пройде помірний, вдень місцями невеликий мокрий сніг; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла. 18 листопада місцями невеликий сніг; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У Києві та області місцями налипання мокрого снігу; на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північний, 7-12 м/с, 17 листопада окремі пориви 15-18 м/с.

Згідно з прогнозом, на вихідні в південній частині, Карпатах і на Закарпатті очікується невеликий, 19 листопада на півдні місцями пройде помірний сніг та дощ, на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 3-9° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла; у південних областях та на Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°.

У Києві та області 19-20 листопада істотні опади не прогнозуються. У столиці температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу, на Київщині вночі 4-9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-