Цього тижня прогнозують мокрий сніг і морози

Цього тижня прогнозують мокрий сніг і морози

Погода
Укрінформ
В Україні у вівторок опади не прогнозуються, місцями ймовірний туман, уночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів. У північних, центральних та південних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла, на Прикарпатті, Закарпатті та Одещині 9-14°; у східних областях вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 15 листопада без опадів. Уночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 0-2° тепла, вдень 6-8°, на Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла.

Читайте також: Узимку морози не будуть тривалими – Укргідрометцентр

Синоптики прогнозують 16 листопада у західній частині дощ та мокрий сніг; на решті території вночі переважно без опадів, вдень дощ. Вночі та вранці у південній частині, центральних та східних областях місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, на сході країни 1-4° морозу; вдень 3-8° тепла, на півдні країни до 13°.

17 листопада у західних, північних та місцями центральних областях очікується мокрий сніг, температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла; на решті території опади переважно у вигляді дощу, температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Києві та області 16 листопада вночі переважно без опадів, вдень помірний дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 3-5° тепла, вдень 5-7°, на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°.

У столиці та області 17 листопада вночі очікується помірний, вдень невеликий мокрий сніг. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. У Києві температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла, на Київщині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, 18 листопада вночі пройде невеликий сніг, у південно-східних областях з дощем, у західних областях, вдень в Україні, крім східних, північно-східних областей, без істотних опадів.

19 листопада у північних, північно-східних областях очікується невеликий сніг, на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 1-7° морозу, у південно-східній частині, 19 листопада на крайньому півдні близько 0°; вдень від 4° морозу до 2° тепла, у південній частині та на Закарпатті 0-6° тепла.

У Києві та області 18-19 листопада ймовірний невеликий сніг. У столиці температура вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, на Київщині вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-