У Херсоні над Представництвом Президента в АРК та драмтеатром підняли український прапор

У Херсоні над Представництвом Президента в АРК та драмтеатром підняли український прапор

Фото
Укрінформ
Над офісом представництва Президента України у звільненому від російських загарбників Херсоні замайорів синьо-жовтий стяг.

Про це у Фейсбуці повідомило Представництво Президента України в АРК, передає Укрінформ.

“Над нашим офісом у звільненому Херсоні замайорів Державний Прапор України! Команда представництва дякує кримчанину Едуарду Леонову, військовослужбовцю підрозділу Феміда”, - йдеться в повідомленні.

У представництві зауважили, що вже скоро український стяг майорітиме в офісі у звільненому Сімферополі.

Над Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром ім. Куліша також замайорів Український прапор. Про це генеральний директор театру Олександр Книга написав у Фейсбуці.

«Український прапор замайорів над будівлею Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша», - повідомив Книга.

Зазначається, що його встановили співробітники театру, які весь цей час знаходились в захопленому Херсоні. Вони не перейшли на бік ворога, зберегли вірність своїй Батьківщині, рідному місту та улюбленому театру, підкреслив він.

Як повідомлялося, 11 листопада Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ, а для російських військових єдиний шанс уникнути загибелі - негайно здатися в полон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-