Наступного тижня Україну прогріє до +14°, потім - похолодання з морозами вдень

Наступного тижня Україну прогріє до +14°, потім - похолодання з морозами вдень

Погода
Укрінформ
У понеділок в Україні опади не прогнозуються, місцями туман, температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів. У західних, Вінницькій, Київській та Житомирській областях вночі та вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла, у західній та південній частинах 9-13°", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 14 листопада опади не очікуються. Вночі та вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. У столиці температура вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла, на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 15 листопада буде хмарно з проясненнями, без опадів. У північних, центральних та південних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла, на Прикарпатті, Закарпатті та Одещині 9-14°; у східних областях вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: Узимку морози не будуть тривалими – Укргідрометцентр

16 листопада вночі очікується в західних та північних областях невеликий дощ (в Карпатах з мокрим снігом), вдень в Україні помірний (на півдні невеликий) дощ, у західних, північних та східних областях подекуди з мокрим снігом. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, на сході країни до 4° морозу; вдень 3-8° тепла, на півдні країни до 13°, у північних та східних областях 0-5° тепла.

У Києві та області 15 листопада опади не прогнозуються, вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. У столиці температура вночі 0-2° тепла, вдень 6-8°; на Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла.

У столичному регіоні 16 листопада вночі невеликий, вдень помірний дощ, ввечері подекуди з мокрим снігом. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі та вдень 2-4° тепла, на Київщині вночі та вдень 0-5° тепла.

Читайте також: Метеорологічна осінь у Києві почалася на два тижні раніше за норму

Синоптики прогнозують 17 листопада у північних ( вночі і в західних областях) невеликий мокрий сніг, у центральних областях невеликі опади; температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу; у південних та східних областях невеликий дощ, температура вночі 0-6° тепла, вдень 3-8°.

18 листопада у південно-східній частині місцями очікуються невеликі опади (в Криму дощ), вдень у північних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 2-8° морозу (в Карпатах 8-13° морозу), вдень від 3° тепла до 3° морозу, на півдні та південному сході країни вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-6° тепла.

У Києві та області 17-18 листопада пройде невеликий мокрий сніг, лише вночі 18 листопада без опадів. У столиці температура вночі та вдень 0-2° морозу (вночі 18 листопада 4-6° морозу); на Київщині вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вночі 18 листопада 2-7° морозу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-