Жителям Херсона вже наступного тижня доставлять перші пенсії

Жителям Херсона вже наступного тижня доставлять перші пенсії

Укрінформ
Перша доставка та виплата пенсій жителям визволеного Херсона буде забезпечена вже наступного тижня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Пенсії мешканцям звільненого Херсона будуть виплачені невідкладно. Вже протягом наступного тижня першу доставку та виплату пенсій готова забезпечити Укрпошта», — ідеться в повідомленні.

У відомстві підкреслили, що мобільні відділення Укрпошти почнуть розвозити пенсії відразу після отримання дозволу від військових з огляду на безпекову ситуацію. Також у Херсоні заплановане поновлення роботи стаціонарного відділення.

Загалом у Херсонській області, за даними Мінреінтеграції, станом на сьогодні працюють відділення Укрпошти різних форматів у 79 населених пунктах. Зокрема, нещодавно відкрилося стаціонарне відділення в селищі Велика Олександрівка Бериславського району.

Наголошується, що жителі визволених територій, яким нараховувалися виплати на картку, можуть отримати гроші готівкою на руки. Для цього до будь-якого органу місцевого самоврядування необхідно подати відповідну заяву. Виплати доставлятиме Укрпошта.

Читайте також: Внутрішні переселенці мають право на отримання всієї накопиченої суми грошової допомоги – Мінреінтеграції

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада Головне управління розвідки Міністерства оборони заявило про повернення Херсона під контроль України.

9 листопада на Херсонському напрямку були визволені 12 населених пунктів: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенка, Костромка, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне й Благодатне.

12 листопада в Офісі Президента повідомили, що в Херсоні та області вже розпочали роботу голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, співробітники Національної поліції та Служби безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-