На Полтавщині відновили капітальний ремонт мосту через Сулу

На Полтавщині відновили капітальний ремонт мосту через Сулу

Фото
Укрінформ
У Кременчуцькому районі поновили роботи з капітального ремонту через річку Сулу після кількамісячної перерви, викликаної війною.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін на своїй сторінці у Фейсбуці.

«В області відновили капітальний ремонт мосту через Сулу в Кременчуцькому районі. Довжина споруди – 214 метрів. Це частина дороги Н-08 Бориспіль – Маріуполь і важлива транспортна артерія між північчю, центром та півднем України. Наразі проїзд закритий для транспорту, але дорожники працюють, щоб якнайшвидше його відновити. Це пріоритетне завдання», - наголосив Лунін.

Він нагадав, що міст було збудовано ще 60 років тому. До початку ремонту об’єкт був в аварійному стані. Завершити роботи планували ще у вересні, однак через повномасштабне вторгнення рф їх призупинили.

Читайте також: Антонівський міст обвалився після підриву росіянами – соцмережі

Як повідомляв Укрінформ, за даними Укравтодору, в Харківській області дорожники відновлюють 17 мостів, які постраждали внаслідок російської воєнної агресії, також встановили 8 тимчасових переправ.

Фото: Дмитро Лунін/ Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-