Україні прогнозують невеликий дощ, туман і до +7° уночі

Україні прогнозують невеликий дощ, туман і до +7° уночі

Погода
Укрінформ
Невеликий дощ у пʼятницю ймовірний лише вночі на Лівобережжі та вдень у східних областях, вночі 2-7° тепла, вдень 6-11° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі на Лівобережжі, вдень у східних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці в західних та місцями в північних областях туман. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, в Карпатах та на Прикарпатті від 3° тепла до 2° морозу; вдень 6-11° тепла, на півдні та заході країни 12-16°", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 4 листопада без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 5-7° тепла, вдень близько 10°, на Київщині вночі 2-7° тепла, вдень 6-11°.

Читайте також: Воєнна зима: прати – вночі, на смартфоні вимкнути GPS і Bluetooth

Синоптики на вихідні істотні опади не прогнозують. 5 листопада в Україні, крім заходу, 6 листопада в Карпатському регіоні вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с, у західних, вдень 6 листопада і в південних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, на Закарпатті, Одещині, 6 листопада і в західних областях до 8°; вдень 4-9° тепла, на півдні та заході країни 8-13°.

У Києві та області на вихідні також без істотних опадів. 5 листопада вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 2-4° тепла, вдень 7-9°; на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°.

Згідно з прогнозом, 7 листопада вдень місцями у західних областях, 8 листопада вночі у північно-західних, вдень в північних областях невеликий дощ, на решті території без опадів.

Температура в західних областях вночі 1-7° тепла, вдень 8-14°; на решті території вночі від 4° тепла до 2° морозу (8 листопада у східних областях до 6° морозу), вдень 4-10° тепла.

У Києві та області 7- 8 листопада без опадів, лише вдень 8 листопада невеликий дощ. У столиці температура вночі 1-3° тепла, вдень 7-9°; на Київщині вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 4-9° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-