Із деокупованих сіл Херсонщини курсуватимуть безкоштовні автобуси до Кривого Рогу

Із деокупованих сіл Херсонщини курсуватимуть безкоштовні автобуси до Кривого Рогу

Укрінформ
Зі звільнених населених пунктів Бериславського району Херсонської області запустили безкоштовне автобусне сполучення з Кривим Рогом.

Про це у Фейсбуці повідомила Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

«З деокупованих населених пунктів Бериславського району до Кривого Рогу їздитиме безкоштовний автобус», - йдеться у повідомленні.

В міськраді уточнюють, що з 1 листопада починає курсувати маршрут сполученням Кривий Ріг - Орлове та у зворотному напрямку. Автобус їздитиме двічі на тиждень – у вівторок та четвер. Відправлення з Кривого Рогу – о 7.00 з Центрального автовокзалу. У зворотному напрямку – з с. Орлове о 15:00.

Також курсуватиме маршрут сполученням Кривий Ріг - Новопетрівка, двічі на тиждень – у вівторок та п'ятницю. Відправлення – з криворізького автовокзалу о 06:30. У зворотному напрямку – з Новопетрівки о 09:40.

Читайте також: На звільнених територіях Херсонщини працює екстрена медична допомога

Зазначається, що за потреби можливе внесення змін до графіка руху.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області українські військові звільнили від російської армії понад 90 населених пунктів. Там ремонтники відновлюють системи життєзабезпечення: усувають обриви електродротів, проводять огляди трансформаторних підстанцій, встановлюють електричні опори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-