На деокупованій Херсонщині знову можна викликати «швидку»

На деокупованій Херсонщині знову можна викликати «швидку»

Укрінформ
Жителі звільнених населених пунктів у Херсонській області можуть викликати невідкладну медичну допомогу за номером «103». Їх дзвінки прийматимуть диспетчери у Кривому Розі.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

«Відтепер дзвінки з усіх деокупованих населених пунктів області переадресовуються до оперативно-диспетчерської служби в Кривому Розі. Тому населення має можливість телефонувати на “103”, аби викликати швидку медичну допомогу», - написав Янушевич.

Голова ОВА уточнив, що далі виклик переадресовується на Нововоронцовку та Кочубеївку, звідки виїздять на виклик бригади. Якщо “швидкі” цих населених пунктів зайняті, на допомогу виїздять лікарі з Кривого Рогу до наближених населених пунктів.

Читайте також: У Херсоні загарбники екстрено закривають обласну лікарню і виганяють пацієнтів

Як повідомляв Укрінформ, 28 жовтня медики звільненого від росіян Високопілля отримали карету швидкої допомоги. Лікарі наразі працюватимуть у тимчасовому приміщенні, оскільки медзаклад знищений снарядом рф.

У Херсонській області ЗСУ визволили понад 90 населених пунктів. У деокупованих селах та містах проводять комплекси стабілізаційних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-