Жителів Київщини закликають максимально економити електроенергію

Жителів Київщини закликають максимально економити електроенергію

Відео
Укрінформ
Начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба звернувся до мешканців області у зв‘язку з продовженням планових відключень електроенергії і закликав до максимальної економії.

Відеозвернення він оприлюднив у Телеграмі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Продовжується планове відключення електроенергії. На жаль, зараз ситуація не дозволяє зменшити кількість годин, коли ми маємо бути без світла", – сказав Кулеба.

Глава ОВА звернувся до підприємців Київської області, які продовжують працювати у складних умовах, і зазначив, що ДТЕК працює над удосконаленням графіків відключень.

"Я впевнений, що до кінця тижня вже все буде більш-менш погоджено, і ті графіки, які ви бачите, будуть повністю збігатися з відключенням електроенергії", – підкреслив Кулеба.

Він також звернувся до жителів Київщини з проханням не перевантажувати електромережі після ввімкнення енергії.

"Будь ласка, коли вмикається електроенергія, треба уважно і послідовно вмикати електроприлади, бо якщо будуть вмикатися одразу всі, буде збільшено ризик аварійних відключень через перевантаження електромережі", – наголосив керівник Київської ОВА, закликавши громадян згуртуватися та запастися терпінням.

Читайте також: Воєнна зима: прати – вночі, на смартфоні вимкнути GPS і Bluetooth

Як повідомлялося, з 10 жовтня росія здійснює масовані удари ракетами та дронами-камікадзе по цивільній енергетичній інфраструктурі України. В результаті пошкоджено понад 45 об'єктів енергетики. Укренерго ввело обмеження електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-