З деокупованих сіл Херсонщини до Кривого Рогу запустили безкоштовний автобус

З деокупованих сіл Херсонщини до Кривого Рогу запустили безкоштовний автобус

Укрінформ
Безкоштовний автобус відтепер двічі на тиждень курсуватиме з деокупованих сіл Херсонської області до Кривого Рогу на Дніпропетровщині.

Про це в Телеграмі повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"Запустили безкоштовний автобус із деокупованих населених пунктів Херсонщини до Кривого Рогу. Він курсуватиме двічі на тиждень. У залежності від попиту кількість маршрутів може бути збільшена", - зазначив очільник ОВА.

Маршрут автобуса: Мала Олександрівка (09:00) Велика Олександрівка (09:20) Новодмитрівка (09:42) Старосілля (10:00), прибуває до автовокзалу Кривого Рогу о 12:00. Зворотний маршрут: автовокзал Кривого Рогу (15:00) Старосілля (17:00) Новодмитрівка (17:20) Велика Олександрівка (17:40) Мала Олександрівка (18:00).

Першим рейсом автобуса сьогодні у напрямку Кривого Рогу скористалися 8 осіб, у зворотному напрямку – 6.

За інформацією голови ОВА, записуватися на автобус не потрібно, достатньо просто прийти на місце відправлення. Про дату виїзду транспорту людей заздалегідь попереджатимуть голови громад.

Роботу перевізника оплачують партнери з благодійних організацій.

Читайте також: На Херсонщині загарбники під виглядом «евакуації» проводять фактично депортацію - Хлань

Як повідомляв Укрінформ, наразі найголовніше завдання в деокупованих селах Херсонщини - допомогти людям підготуватися до зимового періоду, вони потребують продуктів, будівельних матеріалів, необхідно відновити електропостачання. У деокупованих населених пунктах Херсонщини поступово відновлюють мобільний зв’язок, ремонтують обладнання та мережі, пошкоджені російськими загарбниками.

Станом на 12 жовтня на Херсонщині, за офіційними даними, 75 населених пунктів вже були звільнені від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-