Синоптики прогнозують теплий і сонячний вікенд

Синоптики прогнозують теплий і сонячний вікенд

Укрінформ
Погода на вихідних у більшості регіонів України буде сонячною (а в деяких областях по-справжньому теплою) і без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

У суботу, 15 жовтня, найтепліше буде на Закарпатті та в Івано-Франківській області — до +15…+17 °С. У решті західних областей та на півдні країни буде ясно, а повітря прогріється до +14…15 °С . У Харкові та східних областях термометри покажуть +13…+14 °С, у північних та центральних — +11…+12 °С.

Парасольки не знадобляться в жодному регіоні — субота буде ясною. Лише у Чернівецькій, Івано-Франківській та Миколаївській областях небо затягнеться хмарами, але й там обійдеться без опадів, зазначають синоптики.

Читайте також: Зима 2022-2023: буде важко, але не замерзнемо точно

Неділя, 16 жовтня, в більшості регіонів України буде так само комфортною. В Івано-Франківській, Волинській та Закарпатській областях, а також в Одесі та на півдні країни день обіцяє бути сонячним, а термометри покажуть +16…+18 °С. У решті західних областей, а також на сході України повітря прогріється вдень до +13…+15 °С, опадів не передбачається. У центрі та на півночі очікується до +12…+13 °С, також без опадів.

У понеділок, 17 жовтня, у Хмельницькій, Львівській, Черкаській, Чернівецькій, Закарпатській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Рівненській, Волинській та Тернопільській областях повітря прогріється до +17…+20 °С. У південних областях стовпчики термометрів покажуть +17…+19 °С, східних та центральних — +16…+17 °С, північних — +12…+14 °С. Парасольки, як і раніше, не знадобляться — погода на початку тижня буде ясною, опадів не очікується в жодному регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-