Влада на Хмельниччині повідомила про аварійне відключення електромережі

Влада на Хмельниччині повідомила про аварійне відключення електромережі

Укрінформ
Влада на Хмельниччині повідомила про аварійне відключення електромережі.

Про це повідомили в Телеграмі голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій та міський голова Хмельницької ТГ Олександр Симчишин, передає Укрінформ.

"Маємо знову аварійну ситуацію на лінії електропостачання у місті Хмельницькому. Служби працюють, щоб якнайшвидше усунути проблему." - повідомив Гамалій.

Мер Хмельницького Олександр Симчишин додав, що через аварію в громаді обмежене водопостачання та не працює комунальний транспорт.

"Друзі, аварійне відключення електропостачання більшості споживачів по громаді. Впродовж години буде обмежене водопостачання. Електротранспорт не працює." - написав він.

Симчишин зазначив, що ремонтні бригади працюють над перепідключенням мережі.

Раніше влада області повідомила про майже 100% відновлення елкетропостачання після ракетного удару 10 жовтня.

Читайте також: Частина Хмельницького через технічні проблеми залишилася без електропостачання

Як повідомлялося, 10 жовтня під час масованого ракетного обстрілу по Хмельниччині росіяни випустили шість ракет, три із них були збиті силами ППО, три влучили в інфраструктурний об'єкт. Внаслідок цього в Хмельницькій тергромаді на деякий час пропало електропостачання.

Учора в області попередили про запровадження віялового відключення електроенергії. Обласна влада заявила про майже 100% відновлення електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-