Електропостачання відновили по всій Київській області

Електропостачання відновили по всій Київській області

Укрінформ
На Київщині вчора були пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури, але на ранок було відновлено електропостачання по всій області.

Про це заявив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає Укрінформ.

«Вчора два об’єкти критичної інфраструктури області були атаковані. Є певні пошкодження, це вплинуло на життєзабезпечення декількох населених пунктів. Але сьогодні на ранок вже було відновлено електропостачання по всій Київській області. Зараз електропостачання регулюються виключно обмеженими лімітами, які нам доводить профільне міністерство. Якщо ліміти будуть доведені – будуть планові відключення електроенергії», - сказав Кулеба.

Читайте також: Масований ракетний обстріл: Кулеба розповів про наслідки на Київщині

При цьому він зауважив, що наразі інформації про ліміти немає. Тому рекомендував стежити за повідомленнями на сайті Київської обласної військової адміністрації.

«Ми звернулися вчора до жителів Київської області про те, що в пікові години ввечері з 17-ї до 22-ї необхідно зменшити споживання електроенергії. Я хочу подякувати всім за дуже відповідальне ставлення до цього прохання. Майже на 30 відсотків в пікові години у нас було зменшене споживання електроенергії», - додав очільник ОВА.

За його словами, це дозволило збалансувати систему і пройти піковий етап без екстрених відключень.

Читайте також: На Київщині ППО збили вже дві ракети

Як повідомляв Укрінформ, під час вчорашнього удару рф на Київщині одна людина загинула, 10 поранено, пошкоджено 32 будинки і два об’єкти критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-