На Хмельниччині запроваджують віялові відключення світла

На Хмельниччині запроваджують віялові відключення світла

Укрінформ
У Хмельницькому районі та частині міста Хмельницького можливі «віялові» відключення електропостачання.

Про це голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Увага! В Хмельницькому районі та частині міста Хмельницького можливі «віялові» відключення електропостачання. Очікується, що електропостачання вимикатимуть на 2 години для 15% споживачів відповідно до графіку", - написав Гамалій.

З його слів, вчора внаслідок влучання ракет було пошкоджено електропідстанцію, що призвело до відключення електропостачання міста Хмельницького та сіл Хмельницької територіальної громади.

Читайте також: У Києві та області запровадили погодинні відключення електроенергії

"Станом на 8.00 год 11 жовтня електропостачання відновлено на 100%, однак задля забезпечення стабільної роботи енергосистеми та недопущення аварійних відключень об’єктів критичної інфраструктури енергетики змушені будуть здійснювати віялові відключення споживачів по Хмельницькому району та обласному центру (мікрорайони: Дальні Гречани та Південно-Західний)." - зазначив він.

В ОВА просять громадян із розумінням поставитися до ситуації.

Як повідомлялося, учора 10 жовтня під час масованого ракетного обстрілу по Хмельниччині росіяни випустили 6 ракет, три із них були збиті силами ППО, три влучили в інфраструктурний об'єкт. Внаслідок цього в Хмельницькій тергромаді на деякий час пропало електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-